Mail: info@webmar.nl

070 3214731

info@webmar.nl

 Webmar internet services                                                                   Tel: 070 3214731                                                          email: info@webmar.nl

Home Design contactformulier Services Hosting Prijzen

Home

Design

Service

Hosting

Prijzen

Contact

Servicecontract


Een basic servicecontract biedt een totaal van 2 uur (bij een contract voor 6 maanden) of 4 uur (bij een contract voor 12 maanden) arbeid voor het aanpassen en uitbreiden van uw website, plaatsen van nieuwsflitsen, oplossen van problemen en algemene ondersteuning m.b.t. uw website.


Prijzen:

Basic servicecontract voor 6 maanden      €  70,00

Basic servicecontract voor 12 maanden    € 120,00


Servicecontract op maat.

Wilt u vaker wijzigingen kunnen aanbrengen of nieuwsbrieven kunnen plaatsen? Wij kunnen voor u een servicecontract op maat aanbieden.


Servicecontracten dienen aangegaan te worden bij aanvang van de samenwerking (looptijd gaat in als de website online is) en beëindigen automatisch na de looptijd van resp. 6 of 12 maanden. Mits binnen een maand na afloop het servicecontract verlengd wordt, dan kan dat tegen de dan geldende tarieven voor de volle looptijd resp. 6 of 12 maanden.


Richtprijzen website design, klik hier...

terug

Informatie aanvragen? Klik hier voor het contactformulier.
Of stuur een email of neem telefonisch contact op.


Website Services


Het is een gegeven dat u na verloop van tijd iets aan uw website zal willen veranderen. Bijvoorbeeld toevoegen van uitgebreidere informatie, melden van nieuwe activiteiten of producten, wijzigen van teksten en/of foto’s, een nieuwsflits plaatsen. Of u wilt een speciale actie aanbieden en wil hiervoor graag iets extra op de website hebben, dan wilt u dat waarschijnlijk ook snel.


Webmar kan en wil dat graag voor u verzorgen. U wordt snel en adequaat geholpen. De kosten hiervoor zijn acceptabel, dit kan op basis van incidentiele afspraak of u maakt gebruik van een servicecontract waardoor u tegen lagere tarieven geholpen wordt.


Servicecontract


Informatie over de servicecontracten en de prijzen? Klik hier...CMS systeem


Zelf uw website onderhouden? Dat kan met een CMS syteem, klik voor meer informatie.

Back (history)